Recreatief turnen

In het aanbod van leslijnen binnen TC Noord is Recreatief Turnen bedoeld voor meisjes en jongens vanaf de leeftijd 5 jaar die meer beweging en uitdaging in lichamelijke oefeningen zoeken dan in de basis gymnastiek. Onder leiding van trainster Denny Idema worden oefeningen uit gymnastiek en turnen met elkaar gecombineerd, omlijst met muziek, dans, plezier en een gulle lach. Inspanning en ontspanning in één lesvorm. Aan Recreatief Turnen zijn geen wedstrijden gekoppeld. Bestaat de wens om (later) wel aan turnwedstrijden of toernooien deel te nemen, dan is het mogelijk om over te stappen op de wedstrijdlijn binnen TC Noord. Deze wedstrijdlijn wordt dan afgestemd op de leeftijd en het turnniveau.

De les Recreatief Turnen wordt gegeven op elke dinsdagmiddag en de aanvangstijden zijn wisselend: om 15.00 uur en om 15.30 uur. De lessen eindigen wel gelijk, om 16.30 uur. We hebben voor deze twee aanvangstijden gekozen omdat de basisscholen nog niet allen dezelfde eindtijd van de lessen hebben.

De contributie voor Recreatief Turnen bedraagt € 22,50 per maand voor de lessen die 1,5 uur duren en € 15 per maand voor de lessen die 1 uur duren.

Heeft u interesse in deelname aan Recreatief Turnen, dan bent u van harte welkom om tijdens een les even te kijken en sfeer te proeven. Het is dan van belang om u dan wel even uw van tevoren aan te melden op tcnoord@gmail.com. Wij bevestigen dan uw komst en het tijdstip dat u welkom bent. Hartelijk dank voor uw medewerking.