Turn a Wish come True

TurnCentrum Noord heeft een fonds opgericht voor het organiseren van activiteiten voor gehandicapten en kinderen. Zo betrekt TC Noord zieke kinderen, jongvolwassenen en lichamelijk- en verstandelijk beperkten ook bij de passie en plezier van onze turnsters door activiteiten te organiseren, gezellige spelletjes doen of samen lekker eten. En een spectaculaire turndemonstratie zal dan zeker niet ontbreken.

De activiteiten van Turn a Wish come True worden gefinancierd uit de opbrengsten van acties die door de turnsters, gymnasten, ouders en vrijwilligers worden georganiseerd. Daarnaast is TC Noord dankbaar voor elke gift, groot of klein. Wilt u een gift doen, dan vragen wij u dit te storten op rekeningnummer   NL 94 RABO 0133 31 9431
onder vermelding van ‘bijdrage Turn a Wish come True’.

Hartelijk dank voor ieders bijdrage!

In 2017 hebben wij de geweldige deelnemers aan de dagbesteding van De Trans Benjamini en van Zorgboerderij ‘T Haantje mogen ontvangen. Onze dank gaat uit naar onze turnsters, alle vrijwilligers en natuurlijk naar goochelaar Bert the Magic Man, Wendy van Beusekom van QB Fabrics Emmen en zangers Sandra en Hans. De volgende Turn a Wish uitvoering is in maart 2018.